Projecten

Ecotoren Hengelo

Werkt u het liefst in een groene omgeving, maar wel centraal? Wilt u rekening houden met de toekomst? Wilt u contact houden met de natuur?

Ecotoren Hengelo, gesitueerd op bedrijventerrein ‘Westermaat’, is een toren waarbij wordt gestreefd naar gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen en energiezuinige installaties.

Lees verder...

Gelderman Fabriek Oldenzaal

FabriekWanneer u rondloopt over het terrein van het Gelderman-complex in Oldenzaal, voelt u nog steeds de authentieke industriële sfeer van weleer.

Het is niet moeilijk voor te stellen dat hier zo'n 150 jaar geleden vele arbeiders dag in dag uit textiel produceerden in de fabriekshallen. Tegenwoordig heeft dit industrieel erfgoed geen functie.

Lees verder...

Het Groenzicht Enschede

Wilt u uw huisvesting het liefst situeren in een groene omgeving, maar wel centraal? Dan is Het Groenzicht te Enschede echt iets voor u!

Het Groenzicht is een uniek werklandschap voor bedrijven en maakt onderdeel uit van Euregio Bedrijvenpark onder de noemer ‘Euregio 3’ en is gesitueerd langs de snelweg A35.

Lees verder...

Uniek Almere

Waar vind je nog een plek in Nederland waar je zo vlakbij het water – bijna letterlijk aan het strand – kunt wonen, werken, sporten, leven?

Almere Poort, het vierde stadsdeel van Almere, is voorlopig het laatste kustgebied in de Randstad waar grootschalig wordt gebouwd. Grootschalig, eigenwijs en eigentijds.

Lees verder...