Uniek Almere

Waar vind je nog een plek in Nederland waar je zo vlakbij het water – bijna letterlijk aan het strand – kunt wonen, werken, sporten, leven? Almere Poort, het vierde stadsdeel van Almere, is voorlopig het laatste kustgebied in de Randstad waar grootschalig wordt gebouwd. Grootschalig, eigenwijs en eigentijds. Natuurlijk wordt in dit mooie gebied ruimte gecreëerd voor wonen in het groen en aan het water. Ruimte voor ontspanning, rust en een rijk, recreatief leven en ook meer stedelijke gebieden en wijken.

Almere Poort is het vierde stadsdeel van Almere en wordt eigentijds en eigenwijs. In Almere Poort komen verschillende woonkwartieren met ieder hun eigen karakter. Het project Uniek Almere, bevindt zich in een deel van Almere Poort waar veel ruimte is voor creativiteit en individualiteit. Almere Poort is goed bereikbaar met eigen vervoer, bus en trein. Wonen en werken is de praktische oplossing voor het fileprobleem.

Van de 7 woningen zijn er 6 met een riant dakterras en een werkruimte op de 2e verdieping, waardoor een combinatie van wonen en werken behoort tot de mogelijkheden. Het project Uniek Almere onderscheidt zich doordat alle woningen door bewoners zelf worden (mede)ontwikkeld en gebouwd. In de hele wijk wordt geen traditionele projectbouw door ontwikkelaars of corporaties gerealiseerd.

Uniek Almere is zoals de naam het al aangeeft een uniek project. Een uniek ontwerp, waarbij de woningen elk haar eigen architect hebben. Geen enkele woning is hetzelfde. Naast het unieke ontwerp bestaan er volop mogelijkheden om eigen inbreng te geven aan ontwerp, de buitenzijde en/of interieur. Maatwerk is het juiste woord.

De bewoner maakt haar eigen woning.

Voor meer informatie: http://www.broringmakelaars.nl/?menu=aanbod&pagina=117

Uniek Almere